Jurnalul unui inginer

10 episoade palpitante într-o societate modernă

În cele ce urmează voi reda o serie de evenimente neobișnuite din viața mea, petrecute în ultimii 9 ani, pentru care am fost tentat să îi acuz pe foștii mei angajatori, bănuind că aceștia folosesc metode de management neortodox, au legături cu mafia globalistă sau sunt implicați în diferite cluburi secrete.

Ce s-a întâmplat, pe scurt

În decursul a 9 ani de zile, niște persoane necunoscute, probabil având într-adevăr legătură cu mafia, au făcut următoarele lucruri:

– au reușit să își facă copii după cheile de la locuința și de la mașina mea;

– mi-au percheziționat locuința și mașina încercând să nu lase urme;

– au încercat în mod repetat să pătrundă în locuința mea și în timp ce eu dormeam;

– sunt cel mai probabil responsabili pentru câteva atacuri cibernetice prin care mi-au fost compromise PC-ul, router-ul și telefonul mobil;

– e destul de evident că au influențat sau constrâns câteva persoane din cercul meu de cunoștințe, între care câțiva prieteni, colegi de birou, rude, un medic și un preot;

– au încercat prin intermediul altor persoane să introducă substanțe chimice în mâncarea și în apa pe care o consumam;

– a fost destul de evident că au intervenit în repetate rânduri pentru restricționarea unor servicii comerciale și a conexiunii mele la internet, de care depindea funcționarea sistemului de securitate a locuinței.

Este greu de găsit o explicație

Nu sunt o persoană înstărită sau influentă, nici nu am vreo legătură cu astfel de persoane. Nu am fost implicat în afaceri ilegale, nici nu cunosc astfel de persoane. Nu am legături cu lumea drogurilor sau a prostituției. Nu sunt și nu am fost implicat în niciun conflict. Nu am avut nici măcar relații în afara căsătoriei. Nu am legătură cu proiecte sercrete sau afaceri care să implice agențiile de securitate, guvernul, sau viața politică.

Astfel, nu pot găsi o explicație pentru majoritatea evenimentelor pe care le-am descris, sau, mai bine zis, un potențial „fir roșu” care să le lege (cu excepția scenariului prezentat aici); întrucât, luate separat, fiecare episod ar putea fi într-adevăr o coincidență.

Câteva detalii

Până la apariția acestor probleme, viața mea părea destul de promițătoare. Eram un tânăr inginer apreciat, cu un portofoliu de lucrări impresionante pentru vârsta mea. Lucrasem ca stagiar și apoi inginer în companii renumite din Europa și SUA, și colaborasem, de asemenea, timp de câțiva ani, ca asistent universitar cu una din universitățile respectabile din România. Avansam pe un drum pavat cu succes, prin multă muncă, dar fără niciun fel de relații.

Însă întâmplările menționate mai sus m-au bruiat și a trebuit să încep să învăț despre domeniul securității (securitatea locuinței și securitatea cibernetică), care mi-a răpit destul de mult timp, dar îmi place și am învățat multe. Momentan mă confrunt cu probleme provocate de furnizorul meu de internet care a fost folosit pentru orchestrarea atacurilor cibernetice pe care le-am menționat (prin metoda „DNS hijacking”) și acum îmi blochează în mod continuu conexiunea la internet a sistemului meu de securizare a locuinței. Este unul din cei mai mari furnizori de internet din România, este necooperant și neagă toate acuzațiile, dar din păcate nu am alte variante în zona mea. Poate că aceste probleme tehnice pot fi considerate chestiuni minore, deși eu nu le consider așa, pentru că sunt provocate într-un anumit scop. Însă problemle vieții de zi cu zi pot fi chiar și mai surprinzătoare.

Am avut o situație neplăcută cu un medic ginecolog renumit care urmărea sarcina soției mele și care a încercat să ne convingă că bebelușul are mai multe probleme, când, de fapt, el a fost mereu perfect sănătos. Sincer sunt surprins că micuțul a scăpat cu viață, pentru că suspectez că asta nu era tocmai ce se dorea. Am momente în care mă întreb ce mă așteaptă și pe mine.

Am o altă situație neplăcută cu niște persoane apropiate care ne-au pus niște susbstanțe chimice în mâncare. Nu știu dacă cineva îi plătește sau i-a constrâns să facă lucrul acesta, sau amândouă. Nu s-a întâmplat o singură dată, așa că în general e bine să nu îți lași mâncarea și băutura nesupravegheate. Dacă cineva are acces în locuința ta s-ar putea să te trezești cu diferite simptome „medicale” și să nu știi de ce.

Am avut altă situație destul de interesantă cu doi tipi care au încercat să intre la mine în casă când eu dormeam. Presupun că intenționau să îmi facă ceva pentru că altfel ar fi putut intra când eram plecat; pe atunci nu aveam locuința securizată în niciun fel. Mi-am imaginat că ar fi putut încerca să îmi însceneze ceva pentru a putea fi șantajat. Poate cel mai sumbru scenariu ar fi fost înscenarea unui accident auto în urma căruia m-aș fi trezit în spital fără să-mi amintesc nimic în timp ce aș fi fost acuzat că am ucis pe cineva cu mașina.

Un alt moment neplăcut de care îmi aduc aminte este discuția cu un preot care realmente m-a amenințat când i-am zis că știu despre aceste lucruri. Desigur că nu toți preoții sunt corupți ca el și credința a contat cel mai mult în viața mea în acești ani (sunt creștin ortodox) dar am devenit foarte atent din acel moment.

Alt lucru important pe care l-am învățat este să nu am încredere în serviciile poștale și de curierat. Lăsând la o parte faptul că pachetle și corespondența pot să fie deschise (nu-ți face alte speranțe), în cazul meu pur și simplu nu mi-au livrat mai multe colete care conțineau componente ale sistemului de securitate a locuinței și de câteva ori am fost suficient de ghinionist să le primesc deja stricate, deși au fost cumpărate ca produse noi care proveneau de la producători de top (Asus, Mottura).

Aș putea să continui cu detaliile, dar nu are nicio importanță. Știu că ar trebui să mă consider norocos că am scăpat cu bine din aceste situații. Rămâne însă neexplicată cauza acestor întâmplări, iar scenariul prezentat aici ar putea fi singura explicație logică pentru lucrurile care s-au întâmplat.

În funcție de cum privești lucrurile, astfel de probleme pot fi considerate minore, în comparație cu ceea ce se întâmplă macroeconomic și global. Dacă vrei să ai o imagine de ansamblu asupra modului în care lucrează mafia, masoneria sau serviciile de informații, urmărește-i pe Jay Dyer (pe platforma Rokfin), Whitney Webb (pe unlimitedhangout.com), Joe Rogan și alții. Sau citește-i pe clasici ca Peter Dale Scott. Se pare că metodele folosite sunt aceleași.